Rólunk szól
2019. április 11. írta: Néző Pont

Rólunk szól

Sorozat terápiás céllal

A Rólunk szól egy amerikai drámasorozat, amely 2016. szeptember 20-án debütált azt NBC-n. A főszerepekben Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz és Justin Hartley látható. Jelenleg az egyik legnézettebb országos dráma Amerikában.

A sorozatban egy olyan család életét követhetjük nyomon, ahol az édesapa és három gyermeke egy napon születtek. A sorozat rengeteg pozitív kritikát kapott, számos jelentős díjra jelölték.

 

00042227.jpeg

A Rólunk szól négy ugyanazon a napon született embert mutat be, akiknek a történet előrehaladtával egészen különleges módon fonódik össze az élete. Az őszinte és provokatív, többszereplős családi történet már indulásakor hatalmas siker volt. 
A három Golden Globe-díjra jelölt sorozat az Egyesült Államokban hétről hétre tizenötmillió nézőt ültet a képernyők elé, melynek köszönhetően újonc létére az őszi televíziós szezon harmadik legnézettebb network tévés sorozata lett a tengerentúlon. Az Amerikai Filmintézet beválasztotta a tavalyi év tíz legjobb sorozata közé, olyan produkciók mellett, mint a Trónok harca, vagy a II. Erzsébet fiatalkorát bemutató The Crown. A NBC pedig most jelentette be, hogy további két évadot rendelt a sorozatból.

Sorozat terápiás céllal

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The newest Pearson is here. We'll see you Tuesday for more #ThisIsUs. ❤️

This Is Us (@nbcthisisus) által megosztott bejegyzés,

süti beállítások módosítása